Sagri

Voorheen PjB opleidingen

Opleidingen op maat!

Wat kan ik voor je doen?

Als erkend gebrevetteerd rij-instructeur beschik ik over een instructietoelating uitgereikt door de FOD Mobiliteit. Hierdoor hoef ik niet als begeleider op uw voorlopig rijbewijs vermeld te staan.

Indien u 20 uur rijschool volgde is uw voorlopig rijbewijs 18 maanden geldig, indien u geen lessen in de rijschool volgde is de geldigheid van uw voorlopig rijbewijs 36 maanden. In beide omstandigheden kan u na ten vroegste 3 maanden oefenen het examen afleggen.

Vanaf nu ook lessen mogelijk met de automaat!

Onze methode

Na het afhalen van jouw voorlopig rijbewijs B op het gemeentehuis begint jouw rijopleiding. In deze periode leer je rijden met jouw begeleider, maar je kan je ook laten begeleiden en ondersteunen door Sagri Opleidingen. Gedurende jouw ganse rijopleiding kan je lessen nemen, naargelang jouw behoeften. Dit kunnen lessen zijn om bepaalde problemen of moeilijke situaties het hoofd te bieden. Het voordeel van zo’n gecombineerde opleiding is dat je de juiste rijtechnieken aanleert om veilig en correct te rijden. Hierna kan je verder gericht oefenen met je begeleider.

Onze opleidingen

Hier vind je enkele opleidingspakketten die we aanbieden. Elk pakket kunnen we nog verder aanpassen naar jouw behoeften en noden. We kunnen een pakket ook steeds aanvullen met extra lessen als dat nodig blijkt. Op maat van de klant werken vind ik erg belangrijk.

Starterspakket

Je leert de basistechnieken van het autorijden: de bedieningsinstrumenten, vertrekken, remmen, stoppen, schakelen, sturen… Wanneer je dit onder de knie hebt, gaan we het verkeer in. We blijven nog weg uit de drukte.

Dit pakket richt zich tot leerlingen die in de veilige omgeving van een leswagen de basistechnieken willen oefenen om daarna met een eigen begeleider verder te oefenen.

Reken op 3 lessen van 2 uur.

Basispakket

Dit pakket richt zich tot de kandidaten die de aangeleerde basistechnieken gaan toepassen op verschillende verkeerssituaties op de openbare weg. Kijktechniek en anticipatie staan centraal. We begeven ons in de drukte van het verkeer en rijden op de autosnelweg. Ook manoeuvers komen aan bod.

Reken op 3 lessen van 2 uur.

Volledige rijopleiding

Heb je zelf (of je begeleider) weinig tijd of verloopt jouw voorlopig rijbewijs binnenkort? Dan kan je kiezen voor een volledige opleiding met aansluitend een praktisch examen.

Reken op 10 à 15 lessen van 2 uur.

Les naar keuze

Dit kan inhouden:

  • Hoe ver sta ik?
  • Zijn er specifieke zaken waar ik het moeilijk mee heb?
  • Zet ik alle basistechnieken goed om tijdens de praktijk?
  • Heb ik de 6 manoeuvres onder de knie?
  • Ben ik klaar voor een examen, of blijf ik nog verder oefenen? (= proefexamen)

Onze troeven